Goedkoop parkeren op de luchthaven kan niet. Maar we hebben wel een paar tips om geld te sparen en een overzicht van de goedkoopste parkings.

De trein brengt je bijna tot in de vertrekhal en is vaak de goedkoopste oplossing en als de vluchttijden het toelaten is de trein ontzettend handig. Kijk op de site van de NMBS voor prijzen en dienstregelingen en koop je ticket online. Opgelet! Er is een Diabolo toeslag te betalen op je treinticket (momenteel € 5,70 - inbegrepen al je een biljet koopt, maar extra te betalen als je met GoPass of ander biljet naar de luchthaven reist). Bij aankomst of vertrek op de luchthaven wordt regelmatig gecontroleerd of je de toeslag wel degelijk betaald hebt. Zorg dus dat je in regel bent!

Luchthavenvervoer: Maak het je gemakkelijk en laat je naar de luchthaven brengen met een privé airportservice. Boek tijdig online en dan geniet je van volgende tarieven: Gent - Zaventem ca € 90 (retour ca € 180) / Antwerpen - Zaventem ca € 80 (retour ca € 145).

PARKOS

Vergelijk tarief en voorwaarden van een aantal parkeerplekken rond de luchthaven op parkos. Als je zelf met de auto naar de luchthaven Zaventem gaat rijden kun je via parkos de parkeerkosten van verschillende aanbieders van parking vergelijken. Zo kun je al een week parkeren vanaf €40, als je een beetje op tijd bent. Reserveer je parkeerplaats voor vakantieperiodes zo vroeg mogelijk!!!!)

 

Quick Parking Zaventem

Quick Parking bevindt zich dichtbij de terminal en heeft een heel scherpe prijs. In 5 minuten brengt de shuttlebus je van en naar de terminal. Je betaalt € 62.50 voor 4 dagen, € 84.50 voor een week of € 142 voor 2 weken. Dag en nacht 24/7. Ze bieden plek aan zo'n 1250 auto's! Reserveer nu ( bij het Flex tarief kun je ook annuleren zonder kosten tot 20 min. voor de geboekte aankomsttijd op de parking). Reserveer je parkeerplaats voor vakantieperiodes best een aantal dagen op voorhand (lees: zo vroeg mogelijk!!!!)

Airparking

Bij Airparking, een beveiligde parking met verzekering op 800m van de luchthaven (gratis shuttle) kost een week ca. € 76. Wel op voorhand reserveren!

Luchthavenparking P3 reservation / Holiday Parking

Bekijk het plan en de prijzen van de parkings op de luchthaven zelf . Op dit moment kost 3 dagen parkeren € 59 in P3.
Een week kost in P2 en P3 € 99, Vanaf dag 8 komt er ongeveer 5€/dag bij en dag 16 tot en met dag 20 is dan gratis. Je kunt op voorhand reserveren.

Q Park Car Hotel

Het Q Park Car Hotel is een extra beveiligde parking op 8 minuten shuttlebus van de luchthaven (om de 15 minuten vanaop niveau 0). Hier betaal je ca. € 98 voor een week of € 88,20 indien je een kortingsbon heb van één van de partnerbedrijven (airlines, touroperators,...) bezit.

Discount Parking

Interparking heeft ook een Discountparking op een terrein binnen Brucargo (op een steenworp van de luchthaven!). In deze parking parkeer je voor de bescheiden som van € 49,00 voor 1 week, € 69 voor 2 weken maar je moet wel reserveren!
Er is een gratis pendeldienst om de 15 minuten met een bus van de lijn overdag en 's nachts met een shuttle!

Park sleep & Fly

Van der Valk Brussels Airport biedt een Park Sleep & Fly arrangement. Vanaf € 99 (aankomst op vrijdag of zaterdag, buiten de schoolvakanties) slaap je een nacht in het hotel bij aankomst en mag de wagen tot maximum 2 weken geparkeerd staan in de ondergrondse parkeergarage. Vraag de prijs online op voor andere aankomstdagen, die variëren tussen de € 119 en de € 209. Ben je langer weg dan een week wordt je auto ook nog eens gratis gewassen. Na 2 weken kost de derde week € 15 per dag extra. In het hotel heb je ook nog gratis wifi, gratis minibar, gratis fitness en een shuttle (beperkt uurrooster! zie website) brengt je naar en haalt je op van de luchthaven.

Deze site werkt enkel correct met cookies. Door gebruik te maken van onze website en diensten, aanvaard je het plaatsen van deze cookies op je computer.